Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Inchirieri masini aeroport Craiova

Daca urmeaza sa calatoriti pe calea aerului pana in Craiova atunci veti putea beneficia de serviciile noastre de inchirieri masini aeroport Craiova care va ofera o serie de avantaje si beneficii care va vor imbunatati serios experienta craioveana.

Avantajele tipului nostru de servicii incep sa se vada imediat ce aterizati pe aeroportul din Craiova. Acesta este situat la sapte kilometri de centrul orasului si desi acesta este legat de oras prin doua trasee de transport in comun, aceasta distanta va fi mult mai rapid si mai comfortabil de parcurs intr-un autovehicul personal sau, in cazul acesta, inchiriat. Mai mult de atat, va veti putea ridica masina dorita de la aeroport la ce ora doriti dumneavoastra, deci puteti astel eliminat timpii morti care tind sa apara imediat dupa aterizare, si veti putea sa va indreptati spre destinatie cat de devreme posibil.

In ceea ce priveste alegerea dumneavoastra de masini, flota noastra disponibila in Craiova este destul de variata, de la masini mici precum un Fiat Panda la masini mai mari precum un Nissan X-Trail, evident sunt multe alte modele disponibile, tot ce trebuie sa faceti e sa ne verificati oferta de pe website cu atentie.

Cei care au oarecare probleme in legatura cu condusul unei masini inchiriate, cauzate de posibiltatea ca acasta sa sufere niste daune minore pe perioada contractului, trebuie sa stea linistiti deoarece absolutl toate contractele noastre de rent a car aeroport Craiova include o asigurare de baza, menita sa va acopere de acest gen de daune minore. Indiferent de modelul masinii inchirat, sau te perioada contractului, toate contractele include aceasta asigurare.

Cei care viziteaza Craiova in scopuri turistice vor observa ca acesta este un oras unde se pot vizita foarte multe constructii vechi, de la case si palate boieresti pana la biserice sau alte constructii laice.

Biserica Madona Dudu este un loc de pelerinaj pentru multi credinciosi din regiune, pictura fiind semnata de catre Gheorge Tatarescu, biserica este numita astfel datorita legendei din spatele icoanei facatoare de minuni ai Maicii Domnului, despre care se spune c-a fost gasita intr-un dud, loc unde mai apoi s-a construit altarul.

Acesta este doar un exemplu, sunt mult mai multe lucruri de facut si vazut in Craiova si cu ajutorul unei masini veti putea sa le vizitati.

Comments

comments

This entry was posted in Craiova and tagged , , , . Bookmark the permalink.